Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Gratis verzonden -nl
Besparing 12%

Mastervolt laadstroomverdeler BI703

Veel boordinstallaties hebben twee of meer accu’s, die - gescheiden van elkaar - 12, 24 en/of 48 V verbruikers voeden. Dat vraagt om een opdeling van het laadsysteem met betrouwbare laadstroomverdelers of accukoppelaars.
Adviesprijs: 122,00
107,40
(Incl.) U bespaart: 14,60 (12%)
Stel een vraag
Lankhorst
14 dagen
Prijs in punten: 430 punten
14662111-LKH
2 - 5 werkdagen

Veel boordinstallaties hebben twee of meer accu’s, die - gescheiden van elkaar - 12, 24 en/of 48 V verbruikers voeden. Dat vraagt om een opdeling van het laadsysteem met betrouwbare laadstroomverdelers of accukoppelaars.

Mastervolt heeft daar een aantal uitgekiende oplossingen voor:

  • Laadstroomverdelers die uw laadstroom verdelen met een minimum aan energieverlies.
  • De Charge Mate voor het koppelen en/of ontkoppelen van twee accu’s.
  • Battery Watch voor het bewaken van de optimale conditie van uw accu’s (desgewenst ook als hoofdschakelaar te gebruiken).
               
De Mastervolt BI laadstroomverdelers zijn gebaseerd op conventionele diodetechniek. De spanningsval over de diode (ca. 0,6 V) kan gecompenseerd worden door aanpassing van de uitgangsspanning van de aangesloten acculader of dynamo. Mastervolt Mass acculaders en Alpha Pro laadregelaars zijn overigens standaard uitgerust met een voorziening voor automatische spanningsvalscompensatie.

De Mastervolt BI laadstroomverdelers zijn gebaseerd op conventionele diodetechniek. De spanningsval over de diode (ca. 0,6 V) kan gecompenseerd worden door aanpassing van de uitgangsspanning van de aangesloten acculader of dynamo. Mastervolt acculaders en Alpha Pro MB laadregelaars hebben overigens standaard automatische spanningsvalscompensatie.

Algemene specificaties
Aantal accu-aansluitingen 3
Afmetingen, hxbxd 207 x 140 x 80 mm
8,1 x 5,5 x 3,1 inch
Gewicht 1,1 kg
2,4 lb
 
Technische specificaties
Max. uitgang acculader 50 A
Max. uitgang dynamo 70 A
Compensatiediode nee

Handleiding (ManualBatteryIsolator031020.pdf, 159 Kb) [Download]

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling