Contact

Besparing 16%

Ankerlier Maxwell RC8-6 65TDC 24 volt met kaapstander

Schrijf een Review
Geschikt voor 6 mm/7 mm (1/4") ketting en 12 mm (1/2") nylon touw. De roestvast stalen (AISI 316) RC8-serie van automatische touw/ketting ankerlieren is Maxwell's aanvulling in het middensegment van het uitermate succesvolle assortiment RC-serie ankerlieren. De kaapstander versies worden geleverd met een RVS MAX-grip touwtrommel die zeer geschikt is voor het binnenhalen van lijnen.
Adviesprijs: 1.552,95
1.308,10
(Incl.) U bespaart: 244,85 (16%)
Stel een vraag
Vetus
14 dagen
Prijs in punten: 5233 punten
P102553
2 - 5 werkdagen

Eigenschappen

  • De roestvast stalen (AISI 316) RC8-6 volledig automatische touw/ketting ankerlier is ontworpen om een 6 mm /7 mm ketting verbonden aan een 12 mm driedraads of 8-gevlochten touw moeiteloos op te halen en uit te vieren.
  • De slim ontworpen touw/kettingschijf is in staat om een groot aantal verschillende types ketting te verwerken, binnen het raamwerk van de gespecificeerde kettingdiameters die geschikt zijn voor toepassing met de RC8 serie.
  • Gestroomlijnd, laag profiel en met de "MAX-grip™" kaapstanderversies volledig in staat om aan de wens van elke individuele booteigenaar te voldoen.
  • Eenvoudige installatie in twee etappes wat werktijd- en geldbesparend is en maakt bovendien montage achteraf mogelijk zonder dat de lier uit elkaar genomen hoeft te worden.
  • Uniek ontwerp van de geleidebuis maakt installatie door nagenoeg elke dekdikte mogelijk en de verschillende montagemogelijkheden en de zelfuitlijnende tandwielkast maken een perfecte plaatsing mogelijk van tandwielkast en motor, onder nagenoeg alle omstandigheden.
  • Revolutionair en gepatenteerd, de RC8 is voorzien van Maxwell's revolutionaire en gepatenteerde "New Wave Design" kettingwiel.
  • De zwaar uitgevoerde roestvast stalen (AISI 316) aandrukarm is ontworpen om de touw-/ketting aansplitsing op effectieve wijze te verwerken, waardoor de RC8 een ongekend prestatieniveau weet te bereiken.
  • In combinatie met een zware roestvast stalen voorgespannen veer met een grote draaddiameter, oefent de aandrukarm steeds de maximaal benodigde druk uit.
  • De RC8 werkt net zo effectief met alléén ketting als met touw/ketting ankergerei.

STANDAARD BENODIGDE ONDERDELEN VOOR BEDIENING IN TWEE RICHTINGEN
Omkeerbaar relais (inclusief)
“Vrije val” nood activeringshendel (inclusief)
Up/down bedieningspaneel (exclusief)
Stroomonderbreker/isolatorpaneel (exclusief)

PANNING (V) 24V
MOTOR (W) 600
MAXIMUM TREKKRACHT (KG) 350
STATISCHE HOUDKRACHT (KG) 1200
KORTSCHALM KETTING (MM) 6/7
NETTOGEWICHT, ELEKTRISCH (KG) 12,5
TOUWDIAMETER (NYLON) (MM) 12
KETTINGSNELHEID (OPHALEN ANKER) (M) 28 m/min
TOUWSNELHEID (OPHALEN ANKER) (M) 24 m/min

No reviews found