Copy Right

Beeldmateriaal van artikelen.
Alle getoonde beeldmaterialen van artikelen en handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant en toeleverancier en mogen met toestemming gebruikt worden voor deze website. Niets van deze site mag daarom door derden worden gekopieerd, verdubbeld, verspreid, veranderd, overgenomen of op welke manier dan ook, zonder eerst toestemming te vragen bij de eigenaar van deze website.

Lay-out en logo.
De lay-out en logo van deze webwinkel is ontworpen door Van Rij Watersport en daarom uniek voor Van Rij watersport. Het is dus absoluut niet toegestaan het logo, tekeningen en afbeeldingen van de lay-out (of delen ervan) over te nemen of te kopiƫren en te gebruiken voor eigen doeleinden in welke hoedanigheid dan ook.

Teksten van artikelen en handleidingen
De teksten en handleidingen in deze webwinkel zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant en toeleverancier en indien niet beschikbaar, samengesteld door Van Rij Watersport en mogen met toestemming gebruikt worden voor deze website. Niets van deze site mag daarom door derden worden gekopieerd, verdubbeld, verspreid, veranderd, overgenomen of op welke manier dan ook, zonder eerst toestemming te vragen bij de eigenaar van deze website.