Besparing 20%

Vetus Planus vluchtluik model 4545

Schrijf een Review
Deze luiken zijn voorzien van een gepolijste en satijnglans geanodiseerd aluminium frame met hoeken met een radius van 75 mm en ‘dark smoke; 10 mm acrylaat paneel. Een frictiescharnier zorgt er voor dat het luik onder elke hoek tot 180° open blijft staan. Het PLANUS luik is geschikt voor ontwerpcategorie A, plaatsingsgebied II.
Adviesprijs: 319,00
255,00
(Incl.) U bespaart: 64,00 (20%)
Vetus
14 dagen
Prijs in punten: 1020 punten
PLA45L
1 - 2 werkdagen
+
Planus-luiken met technisch geanodiseerd aluminium raamwerk, met 4 hoeken met een straal van 75 mm en met 10 mm dik "Smoke" Acrylaat.
 
De nieuwste luiken hebben een andere betere vergrendeling en een vernieuwd scharnier, u kunt dit herkennen door de toevoeging van de letter L achter het artikelnummer.
 
  • De luiken kunnen hiermede standaard van buitenaf geopend worden, zodat ze ook op dit punt aan de nieuwe CE-richtlijnen voldoen.
  • De knevels zorgen tevens voor een ingebouwde ventilatiestand van het luik, zodat het een klein stukje open gezet kan worden, terwijl het deksel niettemin volledig vergrendeld is.
  • Op de knevels is een vergrendeling aanwezig waardoor het luik, zowel volledig gesloten als in de ventilatiestand, "op slot" gezet kan worden, zodat het van buitenaf niet te openen is.
  • Er is een voorziening aangebracht die er voor zorgt dat eventuele lijnen aan boord (bijv. lopend want op zeiljachten) bij geopend luik niet tussen de knevels bekneld kunnen raken.
  • De knevels zijn robuuster uitgevoerd dan voorheen, zodat inbreken veel moeilijker is geworden. Deze knevels zijn ook als set van twee leverbaar, zodat eenieder die reeds
    een vluchtluik van VETUS bezit, de bestaande knevels kan vervangen door deze nieuwe, om zo het luik weer volledig "up to date" te maken.
  • Classificatie CE A2
 
Buitenmaten A x B (mm)        474 x 474
Inbouwmaten C x D (mm)       424 x 424
Inbouw radius R (mm)            75

No reviews found