Besparing 20%

Vetus beluchter met beluchtingsleiding

Schrijf een Review
Vetus beluchter met beluchtingsleiding
Adviesprijs: 125,00
99,95
(Incl.) U bespaart: 25,05 (20%)
Stel een vraag
Vetus
14 dagen
Prijs in punten: 400 punten
ASDH
2 - 5 werkdagen
Wanneer het injectiepunt van het afgewerkte koelwater in de uitlaat minder dan 15 cm boven de waterlijn is gelegen, bestaat het gevaar dat, bij stoppen van de motor, het koelwater door hevelwerking in de motor kan komen.
Dit hevelen kan worden voorkomen, door een VETUS beluchter te plaatsen in de koelwaterleiding, tenminste 40 cm boven de waterlijn.
 
Geschikt voor gebruik met slang van ø 13 mm (1/2”), 19 mm (3/4”), 25 mm (1”) en 32 mm (11/4”).
De slangpilaar van de beluchter model ASD is over 360º draaibaar, dus de lekwater- resp. afvoerleiding kan onder de meest gunstige hoek worden aangesloten. Bij alle types van het model ASD geldt dat, om de klep te verwijderen of weer aan te brengen, géén gereedschap nodig is. Tevens is het bij deze types niet meer nodig om de beluchter van de wand te verwijderen voor onderhoud. Het model ASD is één op één uitwisselbaar met de types AIRVENTV en AIRVENTH (Dezelfde functionaliteit en hetzelfde gatenpatroon). Voor de beluchters model ASD zijn reserveklepjes in sets van 5 stuks leverbaar.
 
Materialen:
  • Behuizing van kunststof.
  • De klep van model ASD is van kunststof.
  • Voor de beluchter-modellen ASD en AIRVENT zijn als extra montagebeugels leverbaar om de beluchter gemakkelijk op een wand voorzien van geluiddempend materiaal (maximaal 40 mm dik) te kunnen aanbrengen. Deze beugelset is voorzien van de benodigde RVS bevestigingsmaterialen om de beluchters op de montagebeugel te monteren.
 
Een beluchter wordt d.m.v. een leiding verbonden met een huiddoorvoer in de scheepsromp. Dit model wordt geleverd compleet met een huiddoorvoer, slangklemmen en 4 meter leiding.
 

Handleiding (Handleiding_beluchters.pdf, 1,930 Kb) [Download]

No reviews found

Accessoires

39,95 31,90 (Incl.)
36,95 29,50 (Incl.)
45,95 36,70 (Incl.)