Besparing 31%

Stuurwiel model Pro60 Polyurethaan

Schrijf een Review
Het perfecte stuurwiel voor zowel traditionele als moderne boten. Het is bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden. De spaken zijn roestvast staal.
Adviesprijs: 399,00
275,00
(Incl.) U bespaart: 124,00 (31%)
Vetus
14 dagen
PRO60P
Voorraad
+
Het perfecte stuurwiel voor zowel traditionele als moderne boten. Het is bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden. De spaken zijn roestvast staal.
 
De VETUS stuurwielen, model PRO, zijn door hun vormgeving en bijzondere uitstraling toepasbaar op zowel moderne als traditionele boten.
Het type “T” is voorzien van een zijdeglans gelakte teakhouten hoepel terwijl de hoepel van het type “P” voorzien is van een halfharde polyurethaanlaag (RAL 7016) met een leerstructuur aan de bovenkant. Het type P is dan ook bestand tegen alle weersinvloeden
en de handen blijven warm, dankzij de polyurethaanlaag. De massieve spaken en de naafkap zijn alle van hoogglans gepolijst roestvast staal.
De kunststof naaf is voorzien van een Ø ¾” asgatmet een conus van 1:12 en is daarmee passend op verreweg de meeste stuurinrichtingen.
De buisdiameter van de hoepel is maar liefst 32 mm. De stuurwielen zijn leverbaar met diameters over alles van 400 mm, 500 mm of 600 mm. Deze stuurwielen voldoen aan alle voorkomende voorschriften, zowel van CE als van ABYC.
Voor de PRO stuurwielen is een extra stuur-wielnaaf leverbaar met asgat van Ø 1” en met conus van 31/2: 12. Productcode: SETPS1.
 
Diameter 60 cm

No reviews found